Sportske novosti
utorak, 17 februar 2015 19:44
Ocijeni ovaj članak
(3 votes)

Krupa remizirala sa Donjim Sremom

Iglište u Popincima. Gledalaca: 150. Strelci: Mirković u 7. i 82. za Donji Srem, Mazalica u 21, Stjepanović u 55. minutu za Krupu.

Donji Srem: Jovanović, Gavrilović, Švonja, Ivanov, Đokić, Obi, Sinđić, Moro, stanković, Mirković, Spalević.

Krupa: Vasić, Vuković, Paštar, Vidović, Damjanović, Jandrić, Malinović, Skopljak, Stjepanović, Jovičić, Mazalica. Još su igrali: Grković, Ducanović, Stijepić, Kuzmanović, Đukarić, Cvijanović, Savić.

Fudbaleri Krupe su remizirali sa Donjim Srmom u prijateljskoj utamici koja je superligašu Srbije bila poslednja provera pred nastavak prvenstva.

Mirković je već u sedmom minutu iskoristio grešku odbrane gostiju i doveo tim iz Pećinaca u vođstvo. Posle toga ekipa iz Krupe na Vrbasu je preuzela konce igre, a do izjednačenja je došla golom dosadašnjeg člana Donjeg Srema Mazalice koji je iskoristio odličan dubinski pas Stjepanovića.

Iznenađujuće, ali potpuno zasluženo vođstvo Krupi doneo je pomenuti Stjepanović posle deset minuta igre u nastavku susreta. Tim Donjeg Srema je u finišu usreta, kada je već bio izvršen veliki broj izmena, imao nekolio šansi, a jednu je iskoristio Mirković i svojim drugim golom postvi konačnih 2:2.

Ova partija pokazala je d će tim Krupe u nastavku sezone u Prvoj ligi RS igrati značajnu ulogu iako je osnvni cilj kluba opstanak.

-Moji igrači su odigrali korektnu utakmicu i pokazali da je dosadašnji rad bio ispravan. Međutim ova utakmica ne treba da nas zavara, već da nam bude podstrek za kvalitetan rad u nastavku priprema u Sportskom centru "Vujdin Boškov" - rekao je trener Slbosan Sarčević.

Tim Krupe će u nedelju da omeri snage s omladincima Vojvodine ili Rada, a za sreu (25. februar) paniran je duel s Sinđelićem u Beogradu.

 
Zadnji put ažurirano utorak, 17 februar 2015 21:47

4 Komentari

  • Komentar Link Sale nedelja, 22 februar 2015 23:24 posted by Sale

    Krupa prosla kao po dubokoj voodi.Kazu ovi iz Celareva da im nije dugo vremena dosla simpaticnija i laksa ekipa,pa je natrpali do grla u dubokoj vodi.Bas je moj ,,Kajakas,, igra bila leprsava i lijepa ,pravi VALCER,ali za gledanje domacinu.hahahhhahah..poklopite se i ovo vam je maximum

  • Komentar Link Kajakaš petak, 20 februar 2015 23:12 posted by Kajakaš

    Sale, golube bijeli, igra Krupe je magična, za uživanje, igra lepršava, prelijepa, poznavaoci plesa bi rekli, kao valcer.

  • Komentar Link Sale sreda, 18 februar 2015 11:03 posted by Sale

    Samo da se zna ipak je to 2.ekipa Superligasa DS,pa da ne polete igraci Krupe

  • Komentar Link Novak utorak, 17 februar 2015 22:29 posted by Novak

    Sastav prvotimaca i ''klupe'' nema ni jedan klub 1. Lige RS. Koga ovi farbaju, kakva borba za opstanak. Sve ispod ubjedljivog prvog mjesta je neuspjeh. Svi uslovi pored najkvalitetnijeg sastava uz podjednako kvalitetnu klupu ne postoje ni u jednom pvoligašu osim Kupi. Sve osim pvog mjesta je potpun neuspjeh poslije koga Stučni štab nema šta tražiti na trenerskim klupama ovoga ranga.

Ostavite komentar

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Aktuelno

Fudbal

Tenis

Košarka

Auto Moto

Rukomet

www.sportlive.ba | Sportski Portal 2012. Sva Prava Zadržana

Select style: Red Brown