Sportlive.ba

Switch to desktop

subota, 16 januar 2016 14:35
Ocijeni ovaj članak
(5 votes)

Prijedor: Danas drugi dio Novogodišnjeg turnira


Drugi dio međunarodnog Novogodišnjeg turnira u Prijedoru u organziaciji Arcelor Mitala i Fudbalskog kluba Prijedor, uz tehničku podršku Gradskog Fudbalskog saveza Prijedor biće odigran danas (16. januara) u balonima „Lasta“ i „Gomjenica“.
Ovaj turnir je trebalo da se odigra prije dvije sedmice, ali otkazan zbog loših vremenskih uslova i snijega. Na teren će igrači rođeni 2005. („Lasta“) i 2006. godine („Gomjenica“), a završnica turnira, polufinalne i finalne utakmice na programu su u balonu „Lasta“.
Ekipe u obje konkurencije su podijeljene u dvije grupe, učesnici godišta 2005. su Grupa A: Rudar Prijedor, Vrbovec (Hrvatska), Sloga (Otoka) i Mladost (Glamočani), Grupa B: Borac (Banjaluka), Jedinstvo (Bihać), Škola fudbala BAP (Pelagićevo) i Svodna.
Kada je u pitanju godište 2006, u Grupi A su: Rudar Prijedor, Jedinstvo (Bihać), Škola fudbala Lav (Velika Kladuša) i OFK Lauš (Banjaluka), a u Grupi B su: OFK Sport tim (Banjaluka), Škola fudbala BAP (Pelagićevo), Ključ i Škola fudbala Midž hit (Velika Kladuša).
Za najbolje ekipe i pojedince obezbijeđeni su pehari i medalje. Turnir počinje u 09.00 časova.

Ostavite komentar

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

www.sportlive.ba | Sportski Portal 2012. Sva Prava Zadržana

Top Desktop version